Ytterdörrar från NorDan

Våra svensktillverkade ytterdörrar från NorDan finns i flera olika färger och utföranden. Vi genomför bytena till fast pris och vi tillhandahåller alltid fri mätning för att garantera bästa resultat. När bytet är gjort, lämnar vi garantier på arbetet samt tar med oss den gamla dörren.

Boka ett fritt hembesök

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta porten som passar dig.

Nordan ytterdörrar

Dörrarna har många unika detaljer som vi är ensamma om i Sverige. Dit hör konstruktionen med dubbla rostskyddsbelagda stålplåtar, som gör dem extra säkra och stabila. Stål är dessutom betydligt hårdare än aluminium, vilket gör dörrarna svårforcerade. Tillsammans med säkerhetslås, slutbleck, och bakkantssäkrade gångjärn ger det dörrar som du kan känna dig trygg och säker bakom.

Ännu en fördel med stål är att det krymper och utvidgas mindre vid temperaturväxlingar. Till skillnad från aluminium strävar stål alltid efter att återta sin ursprungliga form. Stålplåten fungerar dessutom som fuktspärr.

Detta innebär att NorDan ytterdörr varken buktar åt något håll eller slår sig – den håller sin form år in och år ut trots vårt varierande klimat. Det lämnar vi 10-års formgaranti på.