Ytterdörrar

Våra svensktillverkade ytterdörrar från NorDan finns i flera olika färger och utföranden. Vi genomför bytena till fast pris och vi tillhandahåller alltid fri mätning för att garantera bästa resultat. När bytet är gjort, lämnar vi garantier på arbetet samt tar med oss den gamla dörren.

 

Boka ett fritt hembesök

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta porten som passar dig.

Nordan ytterdörrar

Dörrarna har många unika detaljer som vi är ensamma om i Sverige. Dit hör konstruktionen med dubbla rostskyddsbelagda stålplåtar, som gör dem extra säkra och stabila. Stål är dessutom betydligt hårdare än aluminium, vilket gör dörrarna svårforcerade. Tillsammans med säkerhetslås, slutbleck, och bakkantssäkrade gångjärn ger det dörrar som du kan känna dig trygg och säker bakom.

Ännu en fördel med stål är att det krymper och utvidgas mindre vid temperaturväxlingar. Till skillnad från aluminium strävar stål alltid efter att återta sin ursprungliga form. Stålplåten fungerar dessutom som fuktspärr.

Detta innebär att NorDan ytterdörr varken buktar åt något håll eller slår sig – den håller sin form år in och år ut trots vårt varierande klimat. Det lämnar vi 10-års formgaranti på.

Varför välja oss?

Garanti

Våra portar är utvecklade för det nordiska klimatet, för att garantera din trygghet och säkerhet lämna vi 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik.

Servicepartner

Vi finns till ditt förfogande i både försäljning och serviceärenden.

Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer.

Fri konsultation

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i ditt köp. Därför erbjuder vi alltid fria hembesök.

Hur vi arbetar

Vi säljer och monterar garageportar, industriportar, dörrar och tillhörande automatik samt erbjuder service vid behov eller i form av ett serviceavtal med regelbundet och förebyggande underhåll.

Vi hjälper dig hela vägen från första förfrågan till val av produkt, mätning och montage. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla porten eller dörren.

Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små projekt. Kontakta oss så hjälper vi till med lösningen som passar dig.

Hos oss hittar du:

Z

Garageportar & Garageportsmotorer

Z

Industriportar

Z

Dörrar

Z

Dörr- & skjutdörrsautomatik

Vanliga frågor

Jag bygger garage vad ska jag ha för mått på garageporten?

Om du planerar att installera en takskjutsport ska öppningsmåttet på vara desamma som beställningsmåttet på gargeporten. Takskjutsporten monteras på insida vägg och själ inget utrymme i öppning. Alla taksjutsportar kräver plats på sidorna och över öppning.
Om du planerar att installera en slagport som monteras i öppningen ska öppningsmåttet vara ca 15 mm större i bredd och höjd.

kontakta oss på Portspecialisten i Göteborg så hjälper vi dig med inbyggnadsmåtten till din garageporten.

Kan jag köpa min Garageport med montage?

Vi hjälper dig hela vägen från mätning till montage av garageporten.
Våra erfarna montörer hjälper dig med en säker installation av din garageport, snickeriarbeten och anpassning av öppningen.
Är golvet i öppning skevt och dåligt gjuter vi om det så din nya garageport tätar ordentligt.
Vi gör kostnadsfria hembesök i göteborg med omnejd.

kontakta Portspecialisten i göteborg så hjälper vi dig.

Kan jag montera garageporten själv?

Ja det kan du. Alla våra garageportar och garageportsmotorer kommer med utförlig montagebeskrivning.

Är du osäker vid montaget är vi på Portspecialisten i Göteborg aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

Låser garageportsmotorn min garageport?

Ja, garageportsmotorn har kuggväxel eller en mekanisk låsspärr som låser din garageport. Med motordriven garageport slipper du dessutom handtag och synliga lås.

Vad behöver jag göra för underhåll på min garageport?

Alla garageportar kommer med skötsel och driftsmanual. Du kan även täkna ett serviceavtal med Portspecialisten i Göteborg så sköter vi underhållet.

Vart kan jag köpa reservdelar till min garageport?

På Portspecialisten i göteborg har vi reservdelar till alla våra garageportar.
Vi har mycket delar på lager i vår butik och du kan antingen hämta delar hos oss eller få dom skickade. Våra duktiga tekniker kan hjälpa dig på plats med felsökning och service på din garageport.

Vad är det för material i Garageportens paneler?

Panelerna i våra garageportars är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum.