Industriportar

Våra industriportars långa livslängd och driftsäkerhet minimerar risken för oplanerade underhåll och byten vid ytters sällsynta tillfällen. Vi lämnar givetvis garantier på våra installationer samt erbjuder serviceavtal med regelbundet och förebyggande underhåll.

Boka ett fritt besök

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta porten som passar dig.

9 + 2 =

En takskjutport är den perfekta lösningen för de flesta kommersiella byggnader. Hela dörröppningen hålls fri vid in- och utkörning, och allt utrymme framför och bakom öppningen är fritt. Denna funktionsprincip garanterar inte bara ett väl fungerande system, den minskar också risken för skador på fordon och utrustning avsevärt.
Tillsammans med våra återförsäljare ser vi till att ni får tag på industri- och verkstadsportar som håller hög kvalitet och som tål det slitage som bruk i kommersiell miljö ofta orsakar. Vi tillverkar portar av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. RECO har arbetat med portar sedan 1982, har många nöjda kunder och ett stort nätverk av återförsäljare.

Varför välja oss?

Garanti

Våra portar är utvecklade för det nordiska klimatet, för att garantera din trygghet och säkerhet lämna vi 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik.

Servicepartner

Vi finns till ditt förfogande i både försäljning och serviceärenden.

Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer.

Fri konsultation

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i ditt köp. Därför erbjuder vi alltid fria hembesök.

Hur vi arbetar

Vi säljer och monterar garageportar, industriportar, dörrar och tillhörande automatik samt erbjuder service vid behov eller i form av ett serviceavtal med regelbundet och förebyggande underhåll.

Vi hjälper dig hela vägen från första förfrågan till val av produkt, mätning och montage. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla porten eller dörren.

Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små projekt. Kontakta oss så hjälper vi till med lösningen som passar dig.

Hos oss hittar du:

Z

Garageportar & Garageportsmotorer

Z

Industriportar

Z

Dörrar

Z

Dörr- & skjutdörrsautomatik

Vanliga frågor

Jag bygger garage vad ska jag ha för mått på garageporten?

Om du planerar att installera en takskjutsport ska öppningsmåttet på vara desamma som beställningsmåttet på gargeporten. Takskjutsporten monteras på insida vägg och själ inget utrymme i öppning. Alla taksjutsportar kräver plats på sidorna och över öppning.
Om du planerar att installera en slagport som monteras i öppningen ska öppningsmåttet vara ca 15 mm större i bredd och höjd.

kontakta oss på Portspecialisten i Göteborg så hjälper vi dig med inbyggnadsmåtten till din garageporten.

Kan jag köpa min Garageport med montage?

Vi hjälper dig hela vägen från mätning till montage av garageporten.
Våra erfarna montörer hjälper dig med en säker installation av din garageport, snickeriarbeten och anpassning av öppningen.
Är golvet i öppning skevt och dåligt gjuter vi om det så din nya garageport tätar ordentligt.
Vi gör kostnadsfria hembesök i göteborg med omnejd.

kontakta Portspecialisten i göteborg så hjälper vi dig.

Kan jag montera garageporten själv?

Ja det kan du. Alla våra garageportar och garageportsmotorer kommer med utförlig montagebeskrivning.

Är du osäker vid montaget är vi på Portspecialisten i Göteborg aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

Låser garageportsmotorn min garageport?

Ja, garageportsmotorn har kuggväxel eller en mekanisk låsspärr som låser din garageport. Med motordriven garageport slipper du dessutom handtag och synliga lås.

Vad behöver jag göra för underhåll på min garageport?

Alla garageportar kommer med skötsel och driftsmanual. Du kan även täkna ett serviceavtal med Portspecialisten i Göteborg så sköter vi underhållet.

Vart kan jag köpa reservdelar till min garageport?

På Portspecialisten i göteborg har vi reservdelar till alla våra garageportar.
Vi har mycket delar på lager i vår butik och du kan antingen hämta delar hos oss eller få dom skickade. Våra duktiga tekniker kan hjälpa dig på plats med felsökning och service på din garageport.

Vad är det för material i Garageportens paneler?

Panelerna i våra garageportars är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum.